2022-05-04 12:08:51• hírek • közlemény

Meglepetésekkel és családi eseményekkel teli hétvége

május 07 - május 08

A „G.M. Zamfirescu” Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a partnereivel közösen hétről-hétre izgalmas programokkal színesíti a várost, annak érdekében, hogy minden szatmári megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát. Az eseményekkel kapcsolatban a kulturális központ meghívóját tolmácsoljuk.

"Május 7-én és 8-án is izgalmas kreatív és szabadidős programokat szervezünk, amelyek által élettel töltjük meg a várost. Május 7-én, szombaton 18.00 órától Caravana Anima vidám, zenés műsorával a Corneliu Coposu (Batthyány) sétány rendezvényterére várjuk a 3 és 11 év közötti gyerekeket. Május 8-án, vasárnap 17.00 órai kezdettel pedig a hölgyeket invitáljuk egy izgalmasnak ígérkező élményfestésre, a Ladies Creative Day rendezvényünkre az Iparosotthonba.


A gyermekek legnagyobb örömére visszatér Caravana Anima!


A Caravana Anima és az elragadó Lulu közel sem ismeretlen a szatmári gyerekek és szülők számára. Már tavaly is a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő rendezvényeket szerveztünk közösen. Ennek hagyományát idén is folytatjuk, azzal a céllal, hogy dalokkal, tánccal és jókedvvel halmozzuk el a 3 és 11 év közötti gyerekeket. Május 7-én, szombaton 18.00 órára a Corneliu Coposu (Batthyány) sétány rendezvényterére várjuk a mókázni vágyó kicsiket és nagyokat.


A vidámsággal teli, történetre épülő interaktív zenés műsor egyaránt fejleszti és szórakoztatja a gyerekeket. A játék eszközével nem csupán együtt lehetnek és együtt játszhatnak a résztvevők, de nagyban hozzájárul a szociális készségek fejlődéséhez is.



Egy kreatív délután a hölgyeknek!


Vasárnap, május 8-án, 17.00 órától egy igazán különleges élményfestésre invitáljuk a hölgyeket a szatmárnémeti Iparosotthonba. Az élményfestés egy kreatív kikapcsolódási forma, amely során a résztvevők egy oktató segítségével, lépésről lépésre készíthetnek el egy festményt. Az élményfestést a nagykárolyi Aurel Popp festőművész vezeti, aki egyedi módon vezeti be a jelentkezőket a festészet varázslatos világába.


A Ladies Creative Day-t sem első alkalommal szervezzük. A művészet, a kreatív foglalkozások és a szépséget kereső nők körében már ismert rendezvényen gondosan figyelünk arra, hogy a résztvevők örömüket leljék az esemény során.


Az élményfestést vezető Aurel Popp mindig ügyel arra, hogy olyan témát válasszon, amely szabad utat enged a női fantáziának, kellő teret adva a kreativitásnak és az alkotás örömének. A téma ezúttal az Anyák Napjához kapcsolódik: A nő, mint anya.


A rendezvényre a bit.ly/pictura_mothersday linken található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott.



 


További részletekért kövessék a rendezvény Facebook-eseményét.


Érdemes követni a Kulturális Központ Facebook-, illetve Instagram-oldalait a továbbiakban is, hogy naprakészen értesüljenek az általunk szervezett különböző kulturális és szabadidős rendezvényekről."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: